Will Sproncken en Charles Wolters zijn oprichters van Kwartier Planontwikkeling. Samen hebben zij meer dan 30 jaar ervaring met bouwprojecten, vastgoed,  financiering en waardering. Samen bundelen zij hun creatieve en enthousiaste visie op de ontwikkeling en exploitatie van vastgoed tot gedegen en haalbare projecten. Beide zijn initiërend en innovatief actief in alle marktsegmenten, van klein tot groot. Daarbij werkt en adviseert Kwartier Planontwikkeling zowel voor eigen rekening en risico als ook in opdracht van partijen. Op basis van hun kennis, ervaringen, ‘imagineering’ en daadkracht optimaliseren en realiseren zij meerwaarde in vastgoedprojecten.

 

Kwartier Planontwikkeling is RICS geaccrediteerd in Planning & Development en Valuation.

 

Will Sproncken:

Will heeft meer dan 30 jaar ervaring in projectontwikkeling, financiering en waardering. Vanaf medio jaren negentig is hij voor diverse institutionele en private beleggers betrokken bij diverse grootschalige gemengde ontwikkelingen (wonen, werken, beleven) in heel Nederland, België en Duitsland. In 2013 is hij oprichter van REVALUE en richt zich daarmee op waarderings-, consultancy- en exploitatie-vraagstukken van vastgoed.

 

 


Charles Wolters:

Charles is al jaranlang een gedreven projectontwikkelaar. Zijn basis ligt bij een tweetal landelijk opererende institutionele vastgoedbeleggers. Met zijn ervaring kent hij de uitdagingen en valkuilen op vastgoedgebied. Hij weet daarbij de juiste verbindingen te leggen tussen opdrachtgevers, projectpartners en marktpartijen. Daarbij zoekt en vindt hij op creatieve wijze oplossingen voor de diverse ontwikkelings- en vastgoedvraagstukken.